28 december 2017
Gezichtsbehandeling bij Schoonheidssalon Arpi in Gorinchem

Gezichtsbehandeling

23 december 2017
wenkbrauw-threading

Wenkbrauw threading

23 december 2017
brasilian_wax_harsen_schoonheidssalon_arpi

Brazilian wax/harsen


Brazilian wax en harsen, bij uw schoonheidssalon in Gorinchem

Een gladde, verzorgde en zachte huid krijgt u met Lycon precision Brazilian waxing. Zowel voor de Brazilian wax als het harsen van andere lichaamsdelen kunt u een afspraak maken bij Schoonheidssalon Arpi in Gorinchem. Vanzelfsprekend zijn al deze behandelingen zeer discreet en worden ze pas uitgevoerd als u zich comfortabel voelt.

Mooie bikinilijn en zachte huid

Bij de Brazilian wax worden alle haren in de schaamstreek deskundig en effectief verwijderd. Het resultaat is de ‘Full Brazilian wax’. Met deze behandeling heeft u een mooie bikinilijn met een zachte huid, zonder pukkels en irritaties.

Voor de vakantie waxen

Een Brazilian wax kan natuurlijk altijd plaatsvinden maar als u met een gladde bikinilijn op vakantie wilt, is het aan te raden om de afspraak 2 tot 3 dagen voor de vakantie te plannen. Het effect van de behandeling duurt ongeveer een maand, daarna beginnen de haartjes weer zichtbaar aan te groeien. En omdat de huid wat rood kan zijn na een behandeling, geeft u het ook de kans om te herstellen voordat u op uw vakantielocatie uw bikini aantrekt.

De behandeling

De behandeling voor een Brazilian wax wordt vaak wat spannend gevonden. Dit is echter helemaal niet nodig. Allereerst zullen wij er in onze schoonheidssalon alles aan doen om u op uw gemakt te stellen. Pas daarna starten we met het waxen. De behandeling verloopt als volgt:

 • De schoonheidsspecialiste stelt u eerst op uw gemak en laat u plaatsnemen op de behandelstoel.
 • Het is het makkelijkste als u tijdens de behandeling geen onderkleding draagt, wel ligt er een handdoek voor u klaar die u kunt gebruiken als u zich niet comfortabel voelt.
 • Vervolgens worden eventueel te lange haren geknipt.
 • De huid en haren worden met een desinfecterende lotion en prewax voorbereid.
 • Vervolgens wordt de warme wax met een spatel op de haren aangebracht.
 • De wax wordt stevig in de haren gedrukt en vervolgens met een ruk tegen de haarrichting in, er weer vanaf getrokken.
 • Met een pincet worden eventuele achtergebleven haren alsnog verwijderd.
 • Hierna wordt de huid verkoeld met een Aloë Vera gel en daarna ingewreven met een amandelolie. Hierdoor verdwijnen de laatste restjes wax en blijft de behandelde huid zacht en soepel.

 

Is een Brazilian wax pijnlijk?

Een Brazilian wax is gevoelig maar het pijnlijke gevoel is maar even. Het moment waarop de haren met de wax van de huid worden getrokken, voelt u. Daarna is de huid warm en tintelt het wat maar de pijn is dan al voorbij. Al met al duurt het vervelende gevoel hooguit een paar seconden.

Tips voor de behandeling met Brazilian wax

Voor een behandeling met Brazilian wax kunt u zich voorbereiden met de volgende tips:

 • De waxbehandeling gaat het beste bij haren van ongeveer 1,5 tot 2 centimeter. Scheer u dus niet meer vanaf 2 tot 3 weken voor de behandeling.
 • Scrub de huid dagelijks vanaf 2 dagen voor de behandeling; zo voorkomt u ingegroeide haren achteraf.
 • Zorg dat u de dag ervoor op tijd naar bed gaat en een goede nachtrust geniet.
 • Neem als u dat wilt, 1 uur voor de behandeling een pijnstiller zoals een paracetamol (dit is niet nodig maar kan een geruststellend gevoel geven, zeker bij de eerste behandeling).
 • Let op dat de huid niet zonverbrand is.
 • Ga voor de behandeling nog douchen zodat de huid en haren goed schoon zijn.
 • Gebruik geen bodylotion, bodyolie of douchecrème op de dag van de behandeling.

Harsen

Naast een Brazilian wax kunt u ook voor andere behandelingen met hars bij onze schoonheidssalon terecht. Van het harsen van de bovenlip of kin tot het harsen van de oksels, armen en/of benen, u kunt altijd rekenen op een discrete en professionele aanpak en een verzorgende behandeling.

Afspraak maken?

Een afspraak voor harsen of de Brazilian wax maakt u hier online of u belt ons. We zien u graag snel in onze schoonheidssalon in Gorinchem.

Het overzicht met alle prijzen bekijkt u hier.