Esthetische arts en medische injectables en botox!

Drs. Peter-Paul de Meijer praktiserend huisarts en esthetische arts.

Drs. Meijer, is succesvol afgestudeerd onder supervisie van Don Smeets, cosmetisch arts en voormalig secretaris en voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Hij is gespecialiseerd in medisch esthetische behandelingen met injectables en botox.

Zijn doel is te helpen met het behalen van jeugdige, direct zichtbaar en natuurlijk uitziende uitstraling zonder herstelperiode! Hij geeft deskundig en eerlijk advies op maat!


Wat is botox? 
Botulinetoxine (kortweg botox) is een natuurlijk eiwit dat geproduceerd wordt door de bacterie Clostridium Botulinum. Het blokkeert tijdelijk de signaaloverdracht van de zenuw naar de spier, waardoor deze spier zich ontspant. Botox kan daarom gebruikt worden om frons- of voorhoofdsrimpels te verminderen.  Een reguliere behandeling met botox duurt niet langer dan 15 minuten en het effect houdt 3 tot 6 maanden aan.

Wat zijn fillers?
Dermal fillers bestaan uit hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een natuurlijk eiwit dat er onder andere voor zorgt dat de huid soepel en elastisch blijft. Deze geleiachtige substantie is daarom ideaal om plooien die in mindere mate door spierspanningen worden veroorzaakt op te vullen. Een behandeling met fillers duurt gemiddeld zo’n 30 tot 45 min  uten. Het effect blijft 9 tot 12 maanden zichtbaar.


 

Botox Vanaf
Fronsrimpels € 149
Voorhoofdsrimpels € 149
Kraaienpootjes € 149
Gummy smile € 79
Overmatig zweten € 599

 

Dermal fillers Vanaf
Neuslippenplooi € 349
Marionetlijntjes € 349
Rokerslijntjes € 349
Lip volume of vorm € 349

Voor meer informatie, of het maken van een afspraak:
info@schoonheidssalonarpi.nl
0613715844