28 december 2017
Gezichtsbehandeling bij Schoonheidssalon Arpi in Gorinchem

Gezichtsbehandeling

23 december 2017
wenkbrauw-threading

Wenkbrauw threading

23 december 2017
brasilian_wax_harsen_schoonheidssalon_arpi

Brazilian wax/harsen


Gezichtsbehandeling bij uw schoonheidsspecialiste in Gorinchem

Een moment voor uzelf, een heerlijke behandeling voordat u een bijzondere dag meemaakt of gewoon als regelmatig ‘onderhoud’ voor een mooie huid en frisse uitstraling? Wat uw reden ook is, met de gezichtsbehandeling bij Schoonheidssalon Arpi in Gorinchem geniet u van weldadige rust terwijl uw huid heerlijk verwend wordt!

Dr. Baumann-producten bij elke gezichtsbehandeling

In onze schoonheidssalon gebruiken we bij alle gezichtsbehandelingen de producten van Dr. Baumann. Er zijn verschillende mogelijkheden die variëren van een reinigingsbehandeling met massage of dieptereiniging met acnebehandeling tot een pure wellness- of luxe antistressbehandeling. Het is dus eigenlijk maar net waar u behoefte aan heeft. En twijfelt u wat het beste is voor uw huid? Onze schoonheidsspecialiste adviseert u persoonlijk na een eerste huidanalyse. Zo krijgt u dus altijd de gezichtsbehandeling die u nodig heeft! Overigens kunnen mannen natuurlijk ook bij ons terecht voor een verzorgende gezichtsbehandeling.

Tijdens de behandeling wordt er gebruikt gemaakt van verschillende maskers met hoogwaardige en rijke ingrediënten uit de natuur.

Mineral Mud Masker een voedend masker op basis van modder uit de bodem van de Dode Zee. Dit masker is zeer geschikt voor mensen met eczeem, psoriasis, dermatitis en acne. Het ondersteund de celmetabolisme en heeft een ontstekingsremmend, vochtregulerend en relaxerend effect.
Keuze uit: rozen- kalmerend en verstevigend of tea tree – ontstekingsremmend en zuiverend.

Algae Thermo Masker bevat als voornaamste werkstoffen bruine en rode algen. Werkstoffen dat zeer geschikt zijn voor een onreine huid, vanwege het sterk zuiverend en talgregulerend effect.

Chocolade Masker vet vrij masker heeft egaliserend, revitaliserend, bevochtigend en verstevigend effect op de huid. De huid wordt beter doorbloed, gezonder, frisser ,zachter en aantrekkelijker. Zeer geschikt voor een huid met couperose en rosacea.

Kaolin Earth Heelaarde Masker bevat meerdere natuurlijke mineralen. Het maakt de huid beter doorbloed, fris, strak en superzacht. Hierdoor is de Kaolin Earth een uitstekend anti-aging masker.
Keuze uit: munt of rozen

Dieptereiniging met acnebehandeling

Deze gezichtsbehandeling is een complete dieptereiniging van uw huid en ook zeer geschikt voor de acnehuid. De behandeling start met het reinigen van de huid en een peeling. Dit wordt gedaan met een vapozone-stoomapparaat en de Ultrasonic Facial Skin Scrubber. Vervolgens verwijderen we alle huidonzuiverheden en dode huidcellen en worden overtollige haartjes geëpileerd. Tenslotte krijgt u een verzorgend masker en een dag- en oogverzorging die is afgestemd op uw huid.

Deze behandeling duurt ongeveer 45 minuten.

Reinigingsbehandeling Basis + massage

De reinigingsbehandeling is een basisgezichtsbehandeling maar daarom niet minder aangenaam! Bovendien geniet u hierbij ook van een heerlijke massage van het gezicht, de nek, schouders en hoofdhuid. In totaal duurt deze behandeling ongeveer 60 minuten.

Een reiniging start de behandeling gevolgd door een peeling. Hiervoor gebruiken we een vapozone-stoomapparaat en de Facial Skin Scrubber. Eventuele huidonzuiverheden worden verwijderd en overtollige haartjes geëpileerd. Hierna begint de ontspannende massage. Een verzorgend masker, het insluizen van liposomen met een hoogfrequentie-apparaat en een passende dag- en oogverzorging sluiten deze ontspannende reinigingsbehandeling af.

Dr. Baumannbij gezichtsbehandeling bij Arpi in Gorinchem

Wellnessbehandeling

Wilt u heerlijk ontspannen terwijl u geniet van een gezichtsbehandeling en massage waardoor u zich even in een spa waant? Dan kiest u voor dé wellnessbehandeling in Gorinchem! De reinigingsbehandeling bevat namelijk ook een uitgebreide massage van het gezicht, de nek, schouders en hoofdhuid én een voetmassage. Een ontspannend en voedend masker dat perfect aansluit op uw huid. Deze complete behandeling duurt 75 minuten.

De behandeling start met een huidanalyse waarna de huid gereinigd wordt met een vapozone-stoomapparaat en de Facial Skin Scrubber. Ook worden overtollige haartjes dan geëpileerd. Vervolgens verwijderen we de huidonzuiverheden en start de glycolzuurpeeling. Met deze peeling verdwijnen de dode huidcellen en komt een jonge, nieuwe huid tevoorschijn. Hierna wordt u heerlijk gemasseerd en tenslotte sluit het masker de behandeling af. Voordat u vertrekt zorgen we dat uw huid met liposomen en de juiste dag- en oogverzorging nog een heerlijke boost krijgt. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype.

Luxe antistress-behandeling

Wilt u optimale ontspanning waarbij stress wordt losgelaten en blokkades opgeheven? Dan kiest u de luxe antistress-behandeling. Deze gezichtsbehandeling duurt 90 minuten.

Van begin tot eind staat deze schoonheidsbehandeling in het teken van ontspanning en dus beginnen we rustig met een lekker kopje kruidenthee terwijl u met uw voeten in een warm kruidenbad zit. Daarna krijgt u een hoofdmassage, gevolgd door een rugmassage met warme biologische amandelolie. Hierna reinigen we het gezicht, de hals en het decolleté en worden overtollige haartjes geëpileerd. Vervolgens is het de beurt aan uw voeten; deze krijgen een scrub en een fijne voetmassage. Voor nog meer ontspanning vervolgen we met een massage van het gezicht, de schouders, nek, hoofd, armen en handen. De gezichtsbehandeling wordt beëindigd met een voedend masker, liposomen en een ampul vol werkstoffen. U krijgt een dag- en oogverzorging op die geschikt is voor uw huid. Voordat u de schoonheidssalon verlaat kunt u nog even nagenieten met een heerlijk kopje kruidenthee.

Tijd voor uzelf? Boek een gezichtsbehandeling!

Wilt u genieten van een moment voor uzelf? Boek dan nu een heerlijke gezichtsbehandeling in onze schoonheidssalon. Schoonheidsspecialiste Arpi staat voor u klaar en adviseert u welk producten en schoonheidsbehandeling voor uw huid het meest geschikt is. U vindt ons in het centrum van Gorinchem en u kunt vlakbij parkeren.

Het overzicht met alle prijzen bekijkt u hier.