25 november 2019
Microdermabrasie, voor een egale, stralende en gezonde huid

Microdermabrasie

25 december 2017

Bindweefsel- massage

25 december 2017
Hoog-Frequentie-Ozonlicht-therapie

Ozon therapie

25 december 2017
beauty-skin-scrubber

Skin scrubber

23 december 2017
bio-peeling

2B Biopeeling

16 december 2017
carboxy-oxygel-masker

Carboxy oxygel


Bindweefselmassage voor het gezicht

Het gezicht bepaalt vaak de eerste indruk die men krijgt. Kies daarom voor een bindweefselmassage voor het gezicht en krijg een zichtbaar jongere huid! Deze massage bevordert namelijk de doorbloeding van de huid, het verjongt de huidstructuur en verstevigt bovendien het bindweefsel. Bij Schoonheidssalon Arpi in Gorinchem kunt u terecht voor zo’n intensieve massage voor uw gezicht.

Jongere, egalere en steviger huid voor het gezicht

Een bindweefselmassage zorgt ervoor dat de huid beter doorbloed wordt. Wordt zo’n massage op het gezicht uitgevoerd, dan ziet de huid er egaler, jonger en ook steviger uit. Bovendien kan een huid die goed doorbloed is, beter voedingsstoffen opnemen waardoor crèmes en lotions meer effect hebben. Het resultaat van een bindweefselmassage voor het gezicht werkt dus ook nog door ná de behandeling!

Rimpels en kraaienpootjes

Een huid die slecht doorbloed is kan echter slecht voedingsstoffen opnemen en is bijna niet in staat om afvalstoffen af te voeren. Rimpels, kraaienpootjes, verklevingen en zelfs acne kunnen dan het gevolg zijn met een vermoeid en ouder uitziend gezicht dan nodig is.

Effectieve anti-aging

Om de huidconditie van uw gezicht te optimaliseren en de bloedcirculatie te verbeteren, voert de schoonheidsspecialiste deze bindweefselmassage uit. De bindweefselmassage is een effectieve anti-agingbehandeling als u deze massage wekelijks voor een periode van 6 weken ondergaat. Het regelmatig masseren van de gezichtshuid bevordert het effect en zorgt voor een sterker en langduriger resultaat.

De bindweefselmassages bij schoonheidssalon Arpi

Bij onze schoonheidssalon kunt u terecht voor 2 verschillende soorten bindweefselmassages:

Bindweefselmassage met gezichtsbehandeling

Deze behandeling van 1 uur begint met een huidanalyse en wordt afgesloten met een voedend masker van Aloë Vera en een passende dag- en oogverzorging. Daartussen wordt de huid grondig gereinigd en worden overtollige haartjes geëpileerd. Ook wordt een ampul met hyaluronzuur aangebracht en uw gezicht intensief gemasseerd.

Bindweefselmassage met fruitzuurpeeling

Deze behandeling is een uitbreiding op de bindweefselmassage met gezichtsbehandeling. Aan het einde van deze behandeling geven we uw gezichtshuid nog een extra boost met een fruitzuurpeeling en een Cocon-masker. Deze behandeling duurt 70 minuten.

Effect van de bindweefselmassage op het gezicht

Een bindweefselmassage voor het gezicht heeft veel effect zoals:

  • Verbetering van de bloedcirculatie
  • Optimalisatie van de huidconditie
  • Stressreductie doordat onderhuidse verklevingen worden opgeheven
  • Bindweefsel verstevigt én maakt nieuw bindweefsel aan
  • Celdeling wordt bevorderd
  • Rimpels, kraaienpootjes en littekens worden minder

Boek nu uw afspraak bij Schoonheidssalon Arpi in Gorinchem

Wilt u uw gezicht ook een intensieve oppepper geven waarna u er weer jonger en vitaler uitziet? Dan boekt u de bindweefselmassage voor het gelaat bij Schoonheidssalon Arpi in Gorinchem. Wij ontvangen u graag in onze salon!

Het overzicht met alle prijzen bekijkt u hier.