26 december 2017
ayurvedische-massage

Ayurvedische massage

26 december 2017
ontspanningsmassage

Ontspannings- massage

26 december 2017
zwangerschapsmassage

Zwangerschaps- massage

26 december 2017
hotstone-massage-in-gorinchem

Hotstone- massage

26 december 2017
sportmassage-in-gorinchem

Sportmassage

26 december 2017
hoofdmassage

Hoofdmassage


Sportmassage en Medical Taping, in Gorinchem

Een massage is dé manier om blokkades weg te nemen, spierspanning op te heffen en stress te verminderen. Met een sportmassage wordt op een stevige manier de spanning uit de spieren gehaald en medical taping kan toegepast worden om het effect te versterken. Bij Schoonheidssalon Arpi in Gorinchem wordt de sportmassage en medical taping gegeven door Serghei Lomtev.

Gediplomeerd fysiotherapeut en sportmasseur

Serghei is een gediplomeerd fysiotherapeut en sportmasseur met ruime werkervaring. Hij masseert de cliënten in deze salon en verzorgt alle sportmassages. Daarnaast kunt u ook rekenen op persoonlijk advies om eventuele klachten in de toekomst te verminderen zodat bepaalde knopen in het lichaam niet steeds terug hoeven te komen.

Sportmassage

In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden is een sportmassage niet voorbehouden aan sporters alleen; het is geschikt voor iedereen die baat kan hebben bij een intensieve massage. Een sportmassage is namelijk een stevige massage waarbij door kneden, drukken en strijken spanningen in het lichaam worden verminderd. Het gaat stijfheid en vermoeidheid van spieren tegen en kan prestaties en ook sportprestaties daarmee verbeteren. Ook heeft een sportmassage een stimulerende werking op het herstel na een lichamelijke inspanning.

Medical taping

Iedereen kent die felgekleurde of zwarte tapes inmiddels wel die mensen op schouders, rug, armen of benen tijdelijk dragen. Dit is medical taping; een manier van tapen met een sterk elastische tape die de spieren ondersteunt in hun functie, pijn dempt, bloed beter laat circuleren en het weefsel of de spieren (tonus) reguleert. Medical taping kan de pijn als gevolg van een blessure of overbelasting verminderen terwijl beweging nog steeds mogelijk is.

Boek nu een afspraak

Gunt u zichzelf de ontspanning en het herstel van een sportmassage? Of heeft u klachten als gevolg van een blessure of overbelasting? Maak dan een afspraak bij Serghei en laat u adviseren en behandelen met een sportmassage en/of medical taping. Ook voor deze behandelingen kunt u in onze schoonheidssalon in Gorinchem terecht.

Het overzicht met alle prijzen bekijkt u hier.