26 december 2017
spa-pedicure-in-gorinchem

Spa-pedicure

23 december 2017
pedicure-gorinchem-schoonheidssalon-arpi

Pedicure


Om de kwaliteit en service voor mijn bestaande klanten te behouden, kan ik op dit moment geen nieuwe klanten voor pedicurebehandelingen aannemen. Dit geldt dus alleen voor mensen die nog niet eerder bij mij voor een behandeling zijn geweest.

Pedicure in Gorinchem

Verdienen uw voeten wel wat extra aandacht? Dan geeft u ze die met een heerlijke pedicure, gewoon hier in Gorinchem! Bij Schoonheidssalon Arpi kunt u terecht voor een verzorgende pedicurebehandeling. Dus of u nu last heeft van pijnlijke voeten, likdoorns, ingegroeide teennagels of andere kwalen? Wij kunnen de meeste klachten snel verhelpen!

Mooi gelakte tenen

Mooie voeten kunnen eigenlijk niet zonder mooi gelakte teennagels. En dus kunt u ook daarvoor terecht bij ons! Boekt u een pedicure dan kunt u daarbij ook uw nagels laten lakken. Wij gebruiken hiervoor Eden Organic Gellac, dit is een nagellak met veel voedingsstoffen, in heel veel kleuren en een aangename fruitgeur. En nog belangrijker; deze nagellak blijft zeker 10 dagen zitten!

Verzorgde voeten met een pedicure

Wilt u ook mooie verzorgde voeten die gezien mogen worden? Boek dan een van de volgende pedicurebehandelingen. En als u niet zeker weet wat voor u het beste is, dan kunt u altijd met schoonheidsspecialiste Arpi overleggen. Zij adviseert u graag.

Pedicurebehandeling basis

Tijdens deze pedicurebehandeling zorgen we ervoor dat uw voeten er weer mooi en verzorgd uitzien. De nagels worden geknipt, eelt en eventuele likdoorns verwijderd en als u last heeft van ingegroeide of verdikte nagels worden die ook meteen behandeld. De nagel wordt verzorgd en uw voeten gemasseerd met een fijne, verzorgende crème. Wilt u ook nog nagellak? Geef dit dat tijdig aan zodat we daarmee tijdens de pedicure al rekening kunnen houden.

Pedicure met voetenbad

Heeft u iets meer tijd of wilt u gewoon maximaal genieten van uw pedicure? Dan breidt u de behandeling uit met een voetenbad. U krijgt de basis pedicurebehandeling en daarbij geven we u een verfrissend en ontspannend voetenbad. Hierna kunt u de nagellak nog laten aanbrengen.

Boek nu uw pedicure in Gorinchem

Of het nu zomer of winter is, er is altijd een reden om goed voor uw voeten te zorgen. Wij doen dat graag voor u. Maakt u nu een afspraak voor een pedicure? U vindt onze schoonheidssalon in het centrum van Gorinchem aan het begin van de straat en u kunt makkelijk in de buurt parkeren bij de molen.

Het overzicht met alle prijzen bekijkt u hier.