26 december 2017
ayurvedische-massage

Ayurvedische massage

26 december 2017
ontspanningsmassage

Ontspannings- massage

26 december 2017
zwangerschapsmassage

Zwangerschaps- massage

26 december 2017
hotstone-massage-in-gorinchem

Hotstone- massage

26 december 2017
sportmassage-in-gorinchem

Sportmassage

26 december 2017
hoofdmassage

Hoofdmassage


Professionele massage in Gorinchem?

Bent u op zoek naar een professionele massage in Gorinchem maar wilt u eerst meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Overzicht massages Schoonheidssalon Arpi

De positieve effecten van een goede massage

Een goede massage is heerlijk ontspannen én heeft een gunstige invloed op de hormoonhuishouding én het zenuwstelsel. Een massage vermindert stress en een prettige bijkomstigheid, het stimuleert het geluksgevoel. Dit effect wordt veroorzaakt door endorfine en oxytocine die door het masseren door het lichaam worden aangemaakt.

Regelmatige massages verhogen het aantal bloedcellen in uw lichaam. Dit vertaalt zich in: een goede massage verhoogt uw weerstand!

Mentale en fysieke gezondheid

De voordelen van een massage zijn ondere andere: soepelere spieren en een betere doorbloeding. Dagen na de massage ondervindt u hier nog het positieve effect van. Sporters hebben minder last van blessures, het voorkomt of vermindert stijfheid, voorkomt of verlaagt gewrichtspijn. Een massage kan zelfs helpen bij het verlagen van hoge bloeddruk, verminderen van ademhalingsproblemen en problemen met een schommelende bloedsuikerspiegel.

Het mentale effect van een massage kan worden ervaren als het hebben van nieuwe energie, u heeft weer zin om zaken op te pakken die u voor zich uit heeft geschoven en om uw eerder gestelde doelen weer na te gaan streven. Kortom, u voelt zich beter en weer meer bewust van uw lichaam.

Het overzicht met alle prijzen bekijkt u hier.