28 december 2017
Gezichtsbehandeling bij Schoonheidssalon Arpi in Gorinchem

Gezichtsbehandeling

23 december 2017
wenkbrauw-threading

Wenkbrauw threading

23 december 2017
brasilian_wax_harsen_schoonheidssalon_arpi

Brazilian wax/harsen


Henna brow treatment

Hoe werkt het? Bij een henna brow treatment kijken we eerst naar welke vorm wenkbrauw het beste bij uw gezicht past. We analyseren de wenkbrauw die u van nature hebt meegekregen en deze gaan we modelleren, ook wel shapen genoemd. We volgen daarbij de natuurlijke lijn. Voor het shapen van de wenkbrauwen maken we gebruik van: epileren, threading of waxxen. Haartjes die te lang zijn worden met een schaartje bijgewerkt. De volgende stap is het verven met Henna. Een henna brow treatment is anders dan gewoon verven. Niet alleen de haren worden geverfd maar ook de huid. De wenkbrauwen lijken hierdoor voller en het tekenen met potlood of poeder wordt hierdoor overbodig.

Het wenkbrauwplan

Soms kan het voorkomen dat de wenkbrauwen ongelijk zijn. Vaak als het gevolg van verkeerd epileren. Afhankelijk van de wensen en behoefte van de klant gaan we meestal uit van de breedste wenkbrauw. Het doel kan dan zijn om de andere wenkbrauw weer aan te laten groeien. Als hulpmiddel gebruiken we dan een speciaal wenkbrauw serum dat voor een juiste voedingsbodem zorgt zodat wenkbrauwgroei wordt gestimuleerd. Bij Schoonheidssalon Arpi halen we niet meer weg dan nodig is en gaan we voor het optimale resultaat.

De voordelen van henna brow treatment

  • Wenkbrauwen zijn ready tot go, niet meer dagelijks tekenen met potlood of poeder;
  • Tot 6 weken een mooie wenkbrauwkleur;
  • Duurzame, natuurlijke kleuring. Vervaagt niet;
  • Veilig en effectief;
  • Geurloos, vrij van ammoniak;

Hoe verzorgt u uw henna brows?

De wenkbrauwen 24 tot 48 uur na de behandeling niet in contact laten komen met water. Vermijd alle behandelingen rondom de wenkbrauwen, denk hierbij aan: geen oliën, geen water, geen crèmes en niet reinigen rondom de wenkbrauwen. Doet u dit wel dan zal de henna sneller van de huid slijten. in het algemeen blijft de henna ongeveer 2 weken op de huid en 5 a 6 weken op de haren. In vergelijking met normale wenkbrauwverf blijft henna dus veel langer in de haartjes zitten.

Het overzicht met alle prijzen bekijkt u hier.

Afspraak maken?

Een afspraak voor een henna brow treatment maakt u hier online of u belt ons. We zien u graag snel in onze schoonheidssalon in Gorinchem.